Monday, August 13, 2012

Following A Giftaway

Hello readers, miss you so badly yap. Sorry for have a long time relax. But, sure I had a busy way at school and course, like try out. Yap, since I'm a 3rd SHS student.

Well guys, I wanna announce that I'm following SABILA ANATA's GIVEAWAY. this is my first time to join a blogger party giving. I just follow the steps and giving this additional post to get the gift that really I want. You know that I never posted about a luxury brand, so I just want to have a pair only (begging). FYI, Sabila (16 yo) would give a COTTON INK GIFT CARD worth 250K! And you should know that COTTON INK have new collections to celebrate this HOLY MONTH, Ramadhan.



And this is my comment on her posting
- Lina Susanti
- lina20_smada@yahoo.co.id
- @linacuz
- Because I don't have any luxurious cloth like Cotton Ink. FYI, I don't have much savings to get those one.  So, let me taste one pair :D
- I have followed you twitter account and your blog

Thankies, xoxo
http://linasusanti23.blogspot.com/ 

Hahaha, too honest for being a comment, right? But I love my way to type it.


If you want to join this giveaway, click here


Happy Holiday all
-xoxo-

Sunday, August 5, 2012

International Blog Directory





Who is number 135??? aaaaaa IT'S ME!!!





















Big thanks to International Directory Blogspot for giving the first invitation :'3

Wednesday, August 1, 2012

A Playful World of Mine





Kata orang hidup itu seperti roda, kadang berada diatas kadang berada di bawah. Kata orang juga dunia itu kejam, setajam silet, atau apalah yang buat mereka bergidik sendiri. Tapi itu kata orang, kalau menurutku, hidup itu seperti permen lollipop. Berwarna-warni, manis, asem, pokoknya enak banget. Dan menurutku juga dunia itu colorful banget. Bayangkan aja, kita bisa ketawa-tawa, nyanyi-nyanyi, nari-nari, pokoknya have fun lah. Jadi buat apa mikir dunia ini jahat kalau kita bisa mandang dunia ini SWEET??


Masa muda, ya itulah aku sekarang, is on my world being young. Banyak hal yang udah aku lalui selama masa mudaku terutama waktu jaman-jaman SMA ini. Mulai dari pertikaian, perselisihan, percintaan, persahabatan, sampai pertarungan melawan soal-soal sekolah. Mulai dari hal yang paling malu-maluin sampai hal yang paling membanggakan. Mulai dari ditertawakan orang sampai dipuji orang. Mulai dari tangis sampai tawa. Dan semua itu bukanlah hal yang mudah untuk aku lewati. Masa-masa terbertaku di sekolah adalah saat orang-orang menganggap aku tiada, saat aku bener-bener gak punya temen, saat aku bener-bener ngerasa diinjek-injek. Tapi aku bukanlah orang yang mudah putus asa, aku terus berjuang dan tetap CERIA melewati hari-hari di sekolah. Sampai akhirnya sekarang aku bener-bener menikmati masa mudaku. Punya banyak temen, punya gank, punya pacar, punya prestasi, dan bisa menunjukkan kepada dunia IT’S ME!! 

 
A world full of colors


 My spirit is being colorful

So why aku milih SONY VAIO E14P SWEET and CHEERFUL buat mendeskripsikan gimana aku sebenarnya? Warna pink yang dimilikinya ibarat masa-masa mudaku yang indah, seru, asik penuh cinta deh pokoknya. Sedangkan semburat warna merah aku ibaratkan sebagai masa-masa sulitku yang aku lewati namun masih tetap membuat aku CHEERFUL. Because what SONY VAIO E14P SWEET and CHEERFUL have is like what I am =D


-XOXO-

This post is dedicated for Female Daily and Sony VAIO Indonesia